Ga naar onze faceboek pagina

Vakantiehuis Dulce Vida in Algaida Mallorca

De ligging van vakantiehuis Dulce Vida

Het huis van de bewoners; Finca Dulce Vida is uniek. De finca is gelegen in het natuurgebied van het authentieke dorp Algaida. Het dorp ligt op slechts 6 autominuten afstand van uw vakantiehuis. Dit dorp kenmerkt zich door zijn eenvoud en puurheid. Aan de plaza zijn diverse bars voor een kop koffie op het terras. Verder zijn er diverse supermarkten, enkele eenvoudige restaurants en kwaliteitsrestaurants. Ook vindt u dichtbij twee prachtige golfbanen (Son Antem en Son Gual) plus een luxe Spa- Welnesscentrum en fitness.

Video van dit vakantieparadijs vlakbij Palma de Mallorca 

https://www.youtube.com/watch?v=RqLgUSObncE&feature=youtu.be

Sfeer van het landgoed 

Bij aankomst op het landgoed overvalt u direct een gevoel van  RUST EN RUIMTE. Het landgoed bevat: een klein dennenbos, olijfbomen, palmen, amandelbomen en sinaasappelbomen. Aan de noordkant heeft u een fantastisch uitzicht op het Tramuntana gebergte en de avondlichtjes van Palma. Aan de achterzijde van het landgoed heeft u uitzicht op de berg met de Cura, het klooster van Randa. Soms hoort u de bellen van de schapen als de herder met zijn grote kudde het landgoed passeert.

Kaart Mallorca

 Vakantiehuis Dulce Vida Mallorca Reserveren?

" Een villa Felderhof op Mallorca, wat hebben we genoten. Lieve Petra, Leo en Lisa, hartelijk bedankt voor de bijzondere aandacht en zorg aan ons besteed.. Hartelijk bedankt voor de bijzondere aandacht en zorg aan ons besteed. "

-- Een harte groet van Anneke uit Soest