Ga naar onze faceboek pagina

Coaching op Mallorca

Geniet op ons landgoed van een goed glas wijn op de veranda, geniet van het uitzicht op de bergen en filosofeer over de kwaliteit van uw leven. We leven in een opwindende tijd. Alles is immers in beweging. Durf nu te investeren in uzelf en uw dromen en ontdek uw authentieke talenten en persoonlijke missie.
 
U kunt uw vakantie vieren bij, ons maar u ook op ons landgoed terugtrekken voor een retraite met persoonlijke coaching. Vakantie combineren met Coaching kan natuurlijk ook.
Ontdek uw unieke talent en passie onder de palmbomen, formuleer uw kernwaarden in de wijngaard, ontwerp uw persoonlijke missie met doelen in de warme zon en bouw zo inside out aan uw leven.
U bent zinvol aan de slag als u eigen talenten inzet zodanig dat ze kwaliteit toevoegen voor andere mensen of ondernemingen .  
Uw eigen focus staat weer centraal, uw energie stroomt volop en er is geld genoeg voor al uw wensen.
Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld voor een verblijf in combinatie met Coaching sessies die we precies kunnen afstemmen op uw vraag en mogelijkheden.
 
Wij hebben deze principes zelf toegepast bij het opbouwen van ons leven op Mallorca. Wij zijn professioneel opgeleide coaches. Het is onze missie om mensen te helpen hun persoonlijke missie te ontdekken die energie, focus en kracht levert naar een opwindend en succesvol leven. Dus niet meer sjoemelen maar op alle levensgebieden van pijn naar fijn!
 


Meer weten over persoonlijke coaching?  Klik hier.  

"In slechts 1 week heeft Leo mij opnieuw kennis laten maken met mijzelf en mijn echte missie! Ik heb weer energie en inspiratie. Deze week is het beste wat ik mijzelf cadeau had kunnen geven" - Ad de Haer Zwolle